Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Kotimaisen Goodion liiketoiminta laajenee jälleen – tällä kertaa luomusuklaat matkaavat naapuriin Venäjälle

ostm9pxnwmofjazisidf

Suomalainen suklaabrändi Goodio jatkaa maailman valloitustaan ja aloittaa myynnin Venäjän markkinalla lanseeratessaan suklaat Prisma Venäjällä. Vegaanisten luomusuklaiden myynti on käynnistynyt helmikuun aikana ketjun myymälöissä.

– Tosi hienoa saada tuotteet myyntiin myös Venäjälle, joka on perinteinen vientimarkkina suomalaisille tuotteille. Lisäksi on erityisen hienoa aloittaa yhteistyö juuri SOK:n kanssa, jonka kanssa olemme Suomen markkinoilla saaneet tehdä jo pitkään yhteistyötä, sanoo Goodion toimitusjohtaja Sami Nupponen

Goodio lanseeraa viisi tuotetta Love Letters– tuoteperheestä ja valikoimasta löytyy muun muassa suosikkimaut Licorice & Sea Buckthorn ja Wild Blueberry.

– Olemme aina iloisia voidessamme lisätä suomalaisten tuotemerkkien näkyvyyttä kansainvälisillä markkinoilla ja tarjota suomalaisia tuotteita asiakkaillemme Pietarissa. PRISMA-asiakkaiden kiinnostus vegaanisiin ja luomutuotteisiin kasvaa, joten Goodion suklaasta tulee loistava lisäys valikoimaamme, kommentoi OOO PRISMA:n toimitusjohtaja Jarmo Paavilainen.

Uusi vuosikymmen on alkanut Goodiolla vauhdikkaasti. Suklaabrändin on laajentanut toimintaansa Venäjän lisäksi Kanadan markkinalle. Kanadassa yhteistyö on aloitettu jakelijan sekä maan suurimman kirjakauppaketju Indigon kanssa.

– Tästä on hyvä jatkaa kiireisen joulun jälkeen ja aloittaa vuosi avaamalla kaksi uutta markkinaa. Kansainvälisyys on ollut meille tärkeää alusta alkaen. Tätä kuvastaa hyvin se, että helmikuussa meidän 6 hengen myyntitiimistä jokainen on maailmalla ja meidän tiimi on läsnä samaan aikaan kolmella eri mantereella, Aasiassa, Euroopassa ja USA:ssa, jatkaa Nupponen.

Categories
Makeiset