Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Suomalaisen glögiskumppa Glöetin uutuusmaku Glöet White voitti hopeaa Lontoossa

vcsPRAsset_3572885_112362_5587bf4f-a6f3-49a0-b09c-3ce32c2da57d_0

Kansainvälisesti arvostettu samppanja ja kuohuviini kilpailu Glass of Bubbly järjetettiin jälleen Lontoossa Marriott County Hall Hotellissa Westminsterissä. Suomalaisten kehittämä glögiskumppa Glöetin uutuusmaku vaalea glögiskumppa Glöet White voitti kilpailussa hopeaa. Jo useampana jouluna Pohjoismaissa ihastuttanut roseepohjainen glögiskumppa Glöet on voittanut useita palkintoja sekä Suomessa että maailmalla.

“Tämä tuli meille täytenä yllätyksenä! Emme ole ehtineet myydä juomaa vielä pulloakaan ja saimme jo tunnustusta. Antti Rinta-Huumo onnistui reseptissä jälleen täydellisesti.”, riemuitsee Glöetiä valmistavan kasvuyrityksen toinen perustaja Anette Raunio.

Kylmänä nautittavan Glöet Whiten mausta löytyy tuttujen jouluisten mausteiden lisäksi paahdettua omenaa. Juoma sopii tarjottavaksi joulun ajan juhliin ja itsenäisyyspäivään. Kuplien joukkoon voit lisätä halutessasi kanelitangon, tähtianiksia ja omenaa. Pohjoismaiden suosituimmasta glögikuohuviinistä Glöetista tunnettu suomalaisyhtiö Von Elk Company ja Altia aloittivat 1.10. yhteistyön. Osana yhteistyötä Altia myös investoi Von Elk Companyyn, ja siitä tuli yhtiön vähemmistöosakas.

“Yhteistyö Altian kanssa on meille hieno mahdollisuus ja luonnollinen seuraava askel kiihdyttämään yrityksemme kasvua.”, Anette Raunio toteaa.

Glöet White on saatavilla tänä jouluna Suomessa, Ruotsissa sekä Tax free laivoilla.

Glöet kuplii vahvasti myös sosiaalisessa mediassa:

Tykkää Glöetistä Facebookissa: https://www.facebook.com/gloetsparklingwine/

Seuraa meitä Instagramissa: https://www.instagram.com/gloetfinland/

Categories
Juomat Yleisesti