Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Naantali Costa Food Festival lähestyy

5be65e96-b645-4541-8d19-acb4a72c6ae7-main_image

Elokuun lopussa järjestettävä uusi Naantali Costa Food Festival –tapahtuma on herättänyt paljon kiinnostusta ja innostunutta odotusta.Yleisö on kiitellyt tapahtuman ideaa ja myyntipaikoista on jo suurin osa varattu. Vilkas Naantalin kesä huipentuu 26.-28.8.2016 järjestettävään uuteen Naantali Costa Food Festival -tapahtumaan.

Naantali on tunnettu perinteisistä rannan ravintoloista. Rannan tarjonta täydentyy Costa Food Festivalin aikana uusia ruokatrendejä seurailevista makunautinnoista ja lukuisista street food -pisteistä

”Kiinnostus uutta tapahtumaa kohtaan yllätti meidät runsaudellaan ja tapahtuman julkistaminen sai aikaan suuren palautemäärän ja turha kai sanoa, että palaute on ollut todella positiivistä.Tämän tyyppistä happeninkiä on odotettu” iloitsee Naantalin Matkailun toimitusjohtaja Tarja Rautiainen

Ruokanautinnon kuorruttaa hyvä musiikki

Kaivotorin alueelle nousee tapahtuman keskipisteeksi Aurinkolava, jossa yleisö saa nauttia musiikkiin ja ruokaan liittyvästä ohjelmasta. Lavalla nähdään mm. Tommi Läntinen, Petri Haapasalo ja Sunny Side Big Band. Ruokateemaa ja ajankohtaisia asioita nostetaan esille Aurinkoareena- keskusteluvarteissa. Tapahtuman juontajana toimii Piia Koriseva. Tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman kotisivuilta. ”Myyntipaikkoja on vielä jonkin verran jäljellä, joten vielä ehtii mukaan”-kertoo tapahtuman tuottaja Vesa Walden Festago Oy:stä. Lisätietoja tapahtumasta www.ncff.fi

Naantalin Matkailun ja Naantalin kaupungin järjestämä tapahtuma toteutetaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella.