Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Pohjolan kahvisuosikki Gevalia teki paluun

gevalia_mellanrost

Kahvilegenda Gevalia on palannut suomalaiskauppojen hyllyille. Lanseerauskampanja kannustaa suomalaisia kahvinjuojia löytämään testaamalla juuri itselle parhaiten maistuvan, täydellisen kahviannoksen.

Ruotsalainen pitkien perinteiden Gevalia on tehnyt paluun Suomen kuluttajamarkkinoille. Alkujaan jo vuonna 1920 Ruotsissa markkinoille tullut kahvipioneeri hellii suomalaisten kahvinautiskelijoiden makuhermoja uudella Gevalia Mellanrost -suodatinkahvilla. Suomessa Gevalian markkinoinnista ja maahantuonnista vastaa Valkoinen Risti.

”Gevalialla on hyvä markkinaosuus erityisesti Pohjoismaissa. Katsoimme, että aika oli kypsä paluulle myös suomalaisille kahvimarkkinoille. Katsomme nyt alkuun, miten kysyntä lähtee liikkeelle uudella, aavistuksen paahteisemmalla Mellanrostilla. Jatkossa tuomme mahdollisesti myös muita kahvisekoituksia Suomen markkinoille”, kertoo Valkoisen Ristin tuotepäällikkö Joakim Nieminen.

Gevalia Mellanrost on keskipaahtoinen kahvisekoitus, joka on tehty maailman parhaimmista papulaaduista. Mellanrost on täydellinen sekoitus Brasilian hieman pehmeämpiä, Kolumbian täyteläisiä ja Kenian hedelmäisiä papuja. Lopputuloksena on hieno aromien tasapaino kevyesti hapokkaalla jälkimaulla.

Testaa, miltä maistuu täydellinen kuppi kahvia

Juuri kauppoihin paluun tehnyt Gevalia kannustaa käynnissä olevalla kampanjallaan kokeilemaan rohkeasti itselle sopivinta, täydellistä kahvimakua.

Kahvia voi annostella pakkauksen ohjeen mukaan, mutta hienon jauhatuksen ansiosta myös vähäisempikin annostelu vastaa monien makumieltymyksiä. Gevaliaa voi kokeilla annostella esimerkiksi 7 mitallista kymmentä kupillista kohden. Hyvä maku saadaan aikaan tavallista pienemmällä annostelulla ja kahvi on siten todella riittoisaa.

Nautitpa sitten kahvisi vahvana, makeana tai maidon kanssa, odottamattoman hyvä kahvihetki löytyy tutusta punaisesta paketista. Gevalia Mellanrost 500 g, suositushinta 3,90 €

Categories
Kahvi & Tee