Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Semperiltä uudet terveelliset välipalat!

jo5zm43mtkfsktll1zwz

Semper tuo markkinoille terveellisen välipalatuotesarjan nuorille ja aikuisille. Kätevästi pakatut tuotteet ovat täysin gluteenittomia ja laktoosittomia ja sopivat myös vegaaneille. Ne eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia maku- tai väriaineita, vaan ovat täynnä luonnon omia makuja.

Semperillä on pitkä kokemus erikoisruokavalioista ja gluteenittomista tuotteista, mistä ammentaen se tuo nyt markkinoille kokonaan uuden tuotesarjan: terveelliset välipalat. Uudet tuotteet vastaavat kasvavaan kysyntään kätevistä mutta samalla ravitsevista välipaloista.

Kaikki tuotteet valmistetaan terveellisistä ja laadukkaista raaka-aineista, kuten puhtaasta täysjyväkaurasta, hedelmistä, marjoista ja pähkinöistä. Ne eivät sisällä lainkaan gluteenia, laktoosia, lisättyä sokeria tai väriaineita – luonnollista makua ja energiaa.

Tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista kaurapohjaista Soft Oat Bar -patukkaa, kaksi erilaista hedelmä- ja pähkinäpohjaista Fruit & Nut Bar -patukkaa sekä kolme erilaista kauraa ja hedelmää sisältävää Fruit & Oat Smoothie -smoothieta kätevissä annospusseissa. Näppärä annospussi on uudelleen suljettava ja helppo napata mukaan. Ravitsevan välipalan voi siten nauttia kätevästi milloin ja missä vain. Pakkaus mahdollistaa myös avaamattoman tuotteen säilymisen huoneenlämmössä täysin ilman säilöntäaineita.

Pussin voi sujauttaa kätevästi laukkuun, jolloin se on aina käden ulottuvilla, kun kaipaa jotakin ravitsevaa ja täyttävää. Se on erinomainen välipala esimerkiksi ennen treeniä tai sen jälkeen tai kun vain tekee mieli jotain hyvää. Monet tuotteet sisältävät sokeria, joten on helppo valita epäterveellinen vaihtoehto, kun makeanhimo iskee. Uusissa smoothie-välipaloissamme on alle 100 kcal energiaa/ pakkaus eikä lainkaan lisättyä sokeria. Näin teemme terveellisten vaihtoehtojen valitsemisesta hieman helpompaa.

Tuotteet tulevat myyntiin päivittäistavarakauppoihin huhti-toukokuussa: osasta K-kaupoista löytyy kaikki tuotteet ja S-Ryhmän kaupoista ainoastaan välipalapatukat.

Categories
Semper