Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Uudistuneen Jackyn jogurtit valmistetaan Jalasjärvellä

v5sueneyuizbjwmq4pee

Helmikuun alussa 2016 kauppoihin tulee sekä ulkomuodoltaan että pintaa syvemmältä uudistunut Jacky. Suosikkibrändin jogurtit valmistetaan jatkossa vapaan lehmän maidosta Jalasjärvellä. Uudet jogurtit sisältävät Asidofilus- ja Bifidus-maitohappobakteereita ja jogurtteja saa myös 750 g tetroissa. Jacky Makupala -vanukkaiden uusi pikarimateriaali puolestaan vähentää pakkauksen hiilijalanjälkeä merkittävästi. 

Jacky on tehnyt maidosta ihmeen hyvää jo yli 40 vuotta. Uudistunut Jacky tekee maidosta vieläkin parempaa.

Jackyn jogurtit eli Jacky-jugupalat valmistetaan jatkossa vapaan lehmän maidosta Juustoportin tehtaalla Jalasjärvellä. Vapaan lehmän maito tarkoittaa Juustoportin sopimustilojen noudattamaa, eläinsuojelulainsäädäntöä parempaa sitoutumista lehmien hyvinvointiin. Vapaat lehmät elävät hyvää, normaalia lehmän elämää. Niillä on riittävästi tilaa ulkoilla, syödä ja levätä, virikkeellinen ympäristö ja lajitoverien seuraa.

Jogurttivalikoima kasvaa pikarijogurttien lisäksi 750 gramman tetrassa myytävällä laktoosittomalla jogurtilla. Toisin kuin aiemmin, uudet Jacky-jogurtit sisältävät myös Asidofilus– ja Bifidus-maitohappobakteereita.

Jacky Makupala -vanukkaat saavat uudet pakkaukset. Uuden vanukaspikarin materiaali sisältää puolet aiempaa vähemmän öljypohjaista raaka-ainetta eli pakkauksen hiilijalanjälki on merkittävästi pienentynyt.

Uuteen vanukasvalikoimaan kuuluvat myös monipakkauksissa myytävät, laktoosittomat makuvariantit kaakao ja maitosuklaa.

Uudet Jacky-vanukkaat valmistetaan Ruotsissa Orkla Foods Sverigen tehtaalla – samassa tehtaassa kuin suomalaisten suosikkivälipalat Risifrutit.

Tuotetiedot:

Jacky Jugupala -jogurtit 

Monipakkaus 4 x 120 g: Mansikka; vadelma-vanilja; vadelma-banaani. Sisältävät Asifdofilus- ja Bifidus-maitohappobakteereja.

Tetra 750 g: Vadelma-persikka; päärynä. Sisältävät Asifdofilus- ja Bifidus-maitohappobakteereja. Laktoositon.

Jacky Makupala -vanukkaat:

Pikari 120 g: Maitosuklaa; kaakao; kinuski; minttusuklaa; laku-suklaa; vanilja-suklaa.

Monipakkaus 4 x 120 g: Maitosuklaa; kaakao. Laktoositon.

Categories
Yleiset Uutiset