Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Ekströmsin syysuutuudet: Puolukkasurvosta, pullohilloa ja -marmeladia

print_K6stVY4QzS

Jos kuulut niihin, joiden mielestä kaupan puolukkahillot ovat aivan liian makeita, on Ekströmsin uusi puolukkasurvos juuri sinua varten. Uuden puolukkasurvoksen marjapitoisuus on nimittäin markkinoiden korkeimpia. Puolukkasurvos tulee uutuutena Ekströmsin vanhan ajan sarjaan, johon entuudestaan kuuluvat mansikka-, vadelma- ja kuningatarhillot.

Ekströmsin uudet pullohillot ovat puolestaan omiaan niille, jotka kaipaavat hilloltaan helppoa käsiteltävyyttä ja käytön hygieenisyyttä: tätä hilloa ei tule vahingossa otettua likaisella lusikalla. Pullossa saa puolukkahilloa – sitä makeampaa – ja paahtoleivän kanssa mitä parhainta appelsiinimarmeladia. Hyvästi tahmeat sormet aamiaispöydässä!

Uutuudet ovat kaupoissa 1.11.2015 alkaen:

Ekströms Vanhan ajan Puolukkasurvos, 410 g.
Ekströms Appelsiinimarmeladi pullossa, 435 g.
Ekströms Puolukkahillo pullossa, 420 g.

Categories
Yleiset Uutiset