Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Maailman myydyin korppu sai uuden nimen – Pågenin rakastettu Krisprolls on nyt Emma

Emma_fiiliskuva

Pågenin tutut ja terveelliset Krisprolls-korput ovat vaihtaneet nimeä ja ulkoasua. Rapeat pikkusyötävät tunnetaan nyt nimellä Emma. Herkulliset korput ovat terveellinen välipala hyvinvoinnista huolehtivalle nautiskelijalle: hyvän lisäenergian saaminen on helppoa, olipa edessä työpalaveri tai illan pilatestunti.  Erityisen ihanasti Emmat maistuvat aamiaisella ja välipalana kahvin kanssa. 

Pågenin Emmat valmistetaan samalla tutulla reseptillä kuin Krisprollsit. Saatavana on viisi houkuttelevaa makuvaihtoehtoa: Emma Vehnä, Emma Täysjyvä, Emma Kardemumma, Emma Mysli sekä Emma Mustikka & Karpalo.

Emma-korppujen parhaat raaka-aineet on valittu huolella. Ne ovatkin niin makunsa että ravitsevuutensa suhteen ensiluokkaisia. Esimerkiksi aitoja mustikoita ja karpaloita sisältävä Emma Mustikka & Karpalo sisältää hyvinvoinnille tärkeitä kuituja 9 % ja täysjyvää jopa 60 %. Kaikki viisi makua ovat maidottomia, laktoosittomia ja täysin säilöntäaineettomia. Tuotteet säilyvät maukkaina ja tuoreina kuusi kuukautta.

Emma tekee kahvihetkestä nautinnon 

Työpäivän kuluessa kannattaa rentoutua: kahvikupillinen Emman seurassa on herkullinen ja samalla terveellinen virkistyshetki aterioiden välissä. Korpun rapeus myös houkuttelee kastamaan sen suoraan höyryävään kahviin.

Viisi makua syksyisiin tunnelmiin 

Pågenin Emma-korpuista löytyy maittava vaihtoehto jokaiseen makuun ja tilanteeseen:

  • Emma Vehnässä maistuu auringon kypsyttämä vilja, ja se on varma valinta aamiaispöytään
  • Emma Täysjyvä ja Emma Mysli ovat täynnä terveellistä kuitua ja hyvää energiaa: ne voi hyvillä mielin pakata mukaan treenikassiin tai nauttia työpäivän aikana.
  • Syksyisten makujen ystävälle on tarjolla aitoja mustikoita ja karpaloita sisältävä Emma Mustikka & Karpalo.
  • Emma Kardemumman kotoinen maku taas vie ajatukset syyskuun pimenevien iltojen lämpöisiin teehetkiin.

Tuotetiedot

Emma Vehnä, ainekset: vehnäjauho, sokeri, kasvirasva hiiva ja suola. Ravintokuitua 4 %. Laktoositon. Maidoton. Kuidun lähde. Säilöntäaineeton. Suositushinta 1,99–2,09 € (225 g), 2,49–2,59 € (400 g).

Emma Täysjyvä, ainekset:täysjyvävehnäjauho*, vehnäjauho, kasvirasva, hiiva ja suola. *Täysjyväsisältö 60 %. Ravintokuitua 9,0 %. Laktoositon. Maidoton. Runsaskuituinen. Säilöntäaineeton.  Suositushinta 1,99–2,09 € (225 g), 2,49–2,59 € (400 g).

Emma Kardemumma,ainekset:vehnäjauho, sokeri, kasvirasva, hiiva, kardemumma ja suola. Ravintokuitua 4 %. Laktoositon. Maidoton. Kuidun lähde. Säilöntäaineeton. Suositushinta: 1,98–2,19 € (225 g).

Emma Mysli, ainekset: täysjyvävehnäjauho*, vehnäjauho, korintti (11 %), kauraryyni (10 %), kasvirasva, hiiva, keltainen pellavansiemen (4 %), sokeri, suola ja vanilja-aromi.*Täysjyväsisältö 50 %.Ravintokuitua 8 %. Laktoositon. Maidoton. Runsaskuituinen. Säilöntäaineeton.  Suositushinta 1,98–2,19 € (165 g).

Emma Mustikka & Karpalo, ainekset: täysjyvävehnäjauho, vehnäjauho, kauraryyni*, sokeri, hiiva, kasvirasva, kuivattu mustikka (2,5 %), kuivattu karpalo (2,5%), suola, mustikka-aromi ja vanilliini. *Täysjyväsisältö 60 %. Ravintokuitua 9 %. Laktoositon. Maidoton. Runsaskuituinen. Säilöntäaineeton.  Suositushinta 2,29–2,49 € (165 g).


Lisätiedot

http://www.pagen.fi/