Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

VAASAN TAIKAA syksyyn

ayts5zednmzujtkuleuo

Mitä jos olisi olemassa paahtoleipä, joka maistuisi paremmalta, näyttäisi paremmalta ja tarjoaisi sinulle ja perheellesi terveellisemmän vaihtoehdon nykyisiin paahtoleipiin verrattuna?

VAASAN uusi TAIKA-paahtoleipä -leipäkonsepti täyttää tämän päivän perheen tarpeet. Mikä tekee siitä niin hyvänmakuisen?

VAASAN TAIKA -leivät saavat inspiraationsa luonnosta ja sen voimasta. Tiedostamme jyvät ja niiden hyvää tekevät vaikutukset. VAASAN TAIKA leivotaan tinkimättömästi ja tunteella ja siksi niissä maistuu erityinen jyvien taika. Maukas Tumman Täysjyvän Taika sisältää täysjyvävehnää, -ruista ja -ohraa, auringonkukan- ja meloninsiemeniä. Uutta on ohuempi viipale. Leivässä on täysjyvää 56 % leivän viljasta ja 28 % leivän painosta. Herkullinen Vaalean Täysjyvän TAIKA on leivottu täysjyvärukiista, -vehnästä, -kaurasta ja -speltistä, rukiin jyvistä ja rouheista. Leivissä on täysjyvää 68 % leivän viljasta ja 42 % leivän painosta.

VAASAN RUISPALAT -uutuus

VAASAN RUISPALAT 100 % Ruis on aitoon taikinajuureen leivottu palaleipä, jonka leivontaan käytetty vilja on 100 % täysjyväruista. Näin syntyy ainutlaatuinen, luonnollinen makuelämys suomalaiseen makuun. Leivän rustiikkinen ulkonäkö houkuttelee maistamaan. Leivässä on täysjyväruista 100 % leivän viljasta ja 75 % leivän painosta.