Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Loїc Raison Brut – Ranskan suosituin siideri rantautui Suomeen

853a1e100fb65a81_org

Aito omenasiideri, Loїc Raison Brut tuo laadukkaalla ranskalaisuudellaan tervetulleen lisän päivittäistavarakauppojen siiderivalikoimaan. Tätä perinteikästä siideriä on päästy nauttimaan Ranskassa jo vuodesta 1923, mutta suomalaisten siiderinystävien onneksi Loїc Raison –pulloja löytyy jatkossa myös meidän kauppojemme hyllyiltä.

Loїc Raison on Ranskan suosituin siideribrändi. Sen valmistuksessa käytetään vain bretagnelaisista omenoista saatua omenamehua. Tämän ansiosta siiderin makumaailma on poikkeuksellisen täyteläisen omenainen, mutta silti herkullisen raikas.

Siiderin tuottaja Eclor on Ranskan suurin siiderin valmistaja. Loїc Raison –siiderit valmistetaan edelleen perustajansa, herra Loїc Raisonin, kotikylässä Domagnessa, Ranskan Bretagnessa. Siideri valmistetaan Bretagnen alueen parhaista omenoista perinteisin menetelmin.

Tuotekuvaus: Herkullisen raikas, hedelmäinen ja poikkeuksellisen täyteläisen omenainen

Tuotetiedot: Loїc Raison Brut 4,5%, maa/tuottaja: Ranska/Eclor, sokeri: 28g/l

Saatavilla hyvin varustelluista K-ryhmän myymälöistä

Categories
Siiderit