Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Suomen Nestlé: Mövenpickin syysuutuudet: tonkapapua, suklaatryffeliä ja Latinalaisen Amerikan aromeja

wc2yvn1yhwxqlv6lwy4n

Mövenpick tuo talven juhlakauteen ja arkisiin hemmotteluhetkiin rajoitetun erän Latinalaisen Amerikan juomista, mausteista ja hedelmistä inspiroituneita huippujäätelöitä. Lisäksi perusvalikoima täydentyy uudella, intensiivisellä suklaamaulla.

Ensiluokkaiset, luontaiset raaka-aineet ja persoonallisen hienostuneet makuyhdistelmät ovat ylellisten Mövenpick-jäätelöiden tunnusmerkki. Valikoima täydentyy nyt sveitsiläiseen suklaatryffeliperinteeseen nojaavalla uutuudella:Mövenpick Chocolate & Tonka Truffle on todellinen premium-nautinto tumman suklaan ja ylellisen jäätelön ystäville.

Intensiivisen makuiseen, tummaan suklaakermajäätelöön on sekoitettu paahdettuja kaakaopavun muruja, jotka tuovat täyteläiseen jäätelöön miellyttävän rapeaa suutuntumaa. Viimeisen silauksen antaa suklaatryffelikastike, jota maustaa maailman huippukeittiöissä hitiksi noussut tonkapapu. Tonkan myötä kokonaisuus saa upean vaniljan ja mantelin vivahteen.

Kaikki Mövenpick-jäätelöt on valmistettu sataprosenttisesti luonnollisista raaka-aineista, ilman keinotekoisia lisä- tai väriaineita.

Lattarijäätelöissä maistuvat ananas, rommi, appelsiini ja kahvi

Latin America Limited Edition on Mövenpickin tämän talven kausisarja, jonka eksoottinen makumaailma vie ajatukset kauas kylmästä ja pimeästä pohjolasta.

Martinique Rum & Pineapple on omintakeinen jäätelö, joka saa makunsa Martinique’n kuuluisasta rommista. Sokeriruo’osta valmistettu, hienovaraisen aromikas juoma maustaa sekä pehmeän kermajäätelön että kokonaisuuteen kuuluvan rommikastikkeen. Elämyksen täydentävät Costa Ricassa tuotetut ananaksenpalat, jotka myös on marinoitu rommissa.

Brazilian Orange & Spices yhdistää sorbetin ja jäätelön. Raikas sorbetti on valmistettu brasilialaisista appelsiineista, ja jäätelöä ryydittävät lämpimät mausteet: muskotti, neilikka, inkivääri, valkopippuri ja cayenne-pippuri. Kokonaisuuden kruununa toimivat sokeroidut appelsiininkuoripalat ja mausteinen appelsiinikastike.

Guatemala Coffee on runsasarominen kahvikermajäätelö. Se valmistetaan Arabica-kahvipavuista, jotka ovat peräisin guatemalalaisviljelmiltä. Suussa sulavat kahvin- ja suklaanmakuiset palat viimeistelevät makuelämyksen.

Saatavuus

Limited Edition Latin America -sarjan jäätelöitä myydään rajoitettu erä ainoastaan Stockmann-tavarataloissa lokakuusta alkaen, kun taas Mövenpick Chocolate & Tonka Truffle löytyy laajemmin hyvin varustettujen kauppojen valikoimista jo syyskuusta. Syksyn uutuustuotteet on pakattu 900 ml rasioihin, ja niiden suositushinta on 7,95 euroa.

Categories
Jäätelöt