Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Fria aloittaa yhteistyön Valora Trade Finlandin kanssa

cwgqtsrgb2bsb6rm9uwf

Fria, joka on kypsäpakastettujen ja gluteiinittomien leipomotuotteiden markkinajohtaja Skandinaviassa, aloittaa syyskuun 1. päivänä 2013 yhteistyön Valora Trade Finlandin kanssa, joka hoitaa Fria-tuotteiden myynnin Suomen elintarvikemarkkinoille.

– Näemme, että Frian laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman yhdistäminen Valoran vankkaan kokemukseen elintarvikkeiden jakelijana tarjoaa hyvän mahdollisuuden laajentaa Frian näkyvyyttä ja kasvua Suomen markkinoilla, sanoo Christian Wincentson, Frian Pohjoismaiden myyntijohtaja.

Riku Lahdensuo, Valora Trade Finlandin toimitusjohtaja, kommentoi:

– On erittäin mukavaa aloittaa yhteistyö Frian kanssa. Frian gluteiinittomat leipomotuotteet ovat erittäin korkealaatuisia, ja niille on paljon kysyntää Suomessa. Myyntitiimimme odottaa innolla Frian edustamista ja myynnin kasvattamista Suomessa.

Christian Wincentson huomauttaa, että suomalaisilla kuluttajilla on suuri kiinnostus Frian tuotteisiin.

– Tavoitteenamme on tuoda koko tuotevalikoima Suomen markkinoille. Siihen kuuluvat viipaloitu vuokaleipä, sämpylät, hot dog – ja hampurilaissämpylät, muffinsit, korvapuustit, voitaikina ja kaksi erilaista valmispizzaa sekä maidoton ja laktoositon juusto.

Fria on perheyritys, joka on kehittänyt ja valmistanut hyviä gluteiinittomia ja maidottomia tuotteita vuodesta 1996. Koko perhe voi nauttia Frian tuotteista, eivät pelkästään keliakiaa sairastavat.

Frian tuotteita on tällä hetkellä saatavilla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Alankomaissa, Luxemburgissa, Belgiassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa.

http://www.fi.fria.se

Facebook: http://www.facebook.com/FriaGlutenFreeFood

Twitter: http://www.twitter.com/FriaGlutenFree

Pinterest: http://www.pinterest.com/FriaGlutenFree