Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Uutta Poutulta Syksyllä 2013!

Kun illat hämärtyvät ja vilkkain grillaussesonki hiljenee, niin mikäs sen parempaa kuin kodin täyttävä herkullisen ruoan tuoksu! Uuniin kun laittaa Poutun syksyn uutuuksista vaikkapa Naudan paahtopaistin, niin ei puutu kuin kynttilät pöydästä. Pouttu tarjoaa maukkaita ja Häjyjä uutuuksia syksyn iloksi ja arjen ratoksi.

Häjyt Fileeleikkeleet 120g

Poutun kesällä suuren suosion saavuttanut Häjyt – sarja saa syksylle lisää maukkaita ja häjyn mausteisia uutuus-tuotteita. Leivän päällä maistuu nyt Häjyt, kolmen kokolihaleikkeleen muodossa. Leikkeleet on valmistettu possun fileestä ja niiden lihapitoisuus on 90 %. Makuvaihtoehtoina leikkeleissä on mausteinen
Pippurifilee, Grillifilee ja murea Korppufilee. Maistuvat kokolihaleikkeleet on pakattu helppokäyttöiseen avaa/sulje- rasiaan.

Häjyt Makunakit 240g

Häjyt Chilleri- ja Häjyt Pepperi- nakit ilahduttavat varmasti tulisen ja pippurisen makunakin ystävää. Nakeissa on korkea lihapitoisuus ja mukavasti rapsahtava kuori. Pakkaus on helposti avattava- ja suljettava rasia, josta voi napata omansa, vaikka yksi kerrallaan.

Savupekonikuutio 200g ja Kinkkusuikale 200g

Kätevät ja maistuvat pussiin pakatut uutuudet Savupekonikuutio ja Kinkkusuikale tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja nopeaan ja helppoon ruoanlaittoon. Kypsistä tuotteista loihtii hetkessä tarjottavaa vaikkapa munakkaan, salaatin tai pastan muodossa.

Broilerin filee 200g

Broilerin filee tuo näppäryyttä kiireen keskelle. Tuote sisältää kaksi kypsää, käyttövalmista ja kevyesti suolattua broilerin fileepihviä, jotka sopivat nautittavaksi esimerkiksi salaatin kera, maukasta ja kevyttä!

Kinkku-pekonisuikale 300g ja Naudan paahtopaisti n.800g

Lihauutuuksia Pouttu tarjoaa syksylle kaksin kappalein. Kinkku-pekonisuikale on kotimaisen viljaporsaan kinkusta valmistettua lihasuikaletta, runsaan pekonin ja kermaisen marinadin kera. Suikaleista valmistaa pannulla tai uunissa niin maittavan lihakastikkeen kuin ruokaisan padankin. Naudan paahtopaisti on valmiiksi marinoitu rosépippuria sisältävällä lempeällä marinadilla. Uunivalmis paisti on oiva ja perinteinen tapa koota perhe ja ystävät yhteiseen ruokailuhetkeen.

Lisätietoja:
· www.pouttu.fi

Categories
Tuoteuutuudet