Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Sis. Deli osti Crustumin kahvilat ja leipomon

Toukokuussa uudet, remontoidut SIS. Deli + Café- kahvilat avautuvat Crustumin entisissä tiloissa Punavuoressa Pursimiehenkadulla sekä Töölössä Topeliuksenkadulla. Myös Crustumin leipomotoiminta, joka on tunnettu erityisesti saksalaistyylisistä herkuistaan, siirtyy SIS. Delin hoidettavaksi. SIS. Deli + Café on jo jonkin aikaa etsinyt uusia tiloja kahvila- / delitoimintansa laajentamiseen..Kun mahdollisuus ostaa Crustum avautui, kiinnostuksemme heräsi. Jaamme sekä perheyrityksen tavan toimia että tavoitteet laadukkaasta tarjonnasta ja palvelusta. Olemme iloisia, että pääsemme jatkamaan Crustumin aloittamaa hienoa toimintaa ja tuomaan tämän lisäksi asiakkaille SIS. Delin “hyvää, tuoretta ja terveellistä” tarjontaa myös Punavuoreen sekä Töölöön.”

Categories
Kahvilat