Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Philadelphia: Uusi Philadelphia Marabou on suklainen tuorejuusto

Philadelphia Marabou yhdistää kermaisen Philadelphia-tuorejuuston Maraboun täyteläiseen suklaaseen. Yhdistelmä on villinnyt jo aamiaiskansan Ruotsissa ja Norjassa.

Englantilaiset ovat tunnetusti makeiden leivänpäällisten ystäviä, mutta Philadelphia Marabou on saavuttanut suuren myyntimenestyksen Englannin lisäksi myös Norjassa ja Ruotsissa. Pohjoismaisia makuhermoja hivelevässä suklaisessa tuorejuustossa ei olekaan kyse perinteisestä suklaalevitteestä, sillä vähemmän makea ja ihanan raikas levite sopii paremmin pohjoismaiseen makuun. Kyseessä on pikemminkin suklaan ja juuston jalo makuharmonia.

Philadelphia Maraboussa yhdistyvät maailman myydyimmän tuorejuuston kermainen koostumus ja maitosuklaan täyteläinen maku. Yhdistämisen tuloksena syntyi sopivasti makea levite, joka sopii leivänpäälliseksi niin aamiaiselle kuin iltateellekin.
Koostumuksensa ansiosta tuorejuustoa on helppo sivellä leivän päälle, mutta se sopii sellaisenaan myös erilaisiin leivonnaisiin. Levitä vaikka keksille kerros suklaista tuorejuustoa, ja herkkupala on valmis.

Philadelphia, Marabou, tuotetiedot:

– Philadelphia Marabou –tuorejuusto, 160 g
– Maitosuklaata 22%
– Rasvaa 14 %
– Saatavilla päivittäistavarakaupoista ympäri Suomen
– Hinta n. 2,19 €

Philadelphia on maailman suosituin tuorejuusto, jota myydään yli sadassa maassa. Philadelphian brändi syntyi jo vuonna 1880 New Yorkissa ja nykyään tuorejuustoa valmistetaan yli 200 000 tonnia vuosittain. Suomalaisten ruokapöytiin Philadelphia saapui vuonna 1996, ja sen suosio on kasvanut huimasti erityisesti viime vuosina.

Categories
Juustot