Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Löfbergs valittu kahviyhteistyökumppaniksi UROS LIVE-areenalle

ezgif.com-webp-to-jpg

UROS LIVE avautuu Tampereelle loppuvuodesta 2021. Monitoimiareena, josta tulee yksi maailman moderneimmista, tarjoaa jopa 15 000 katsojapaikkaa. Areenalla tullaan järjestämään paljon erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, kongresseja sekä maailmanluokan jääkiekkoa. UROS LIVE toimii kotiareenana kahdelle jääkiekon SM- tason liigajoukkueelle, Tapparalle ja Ilvekselle. Myös vuoden 2022 jääkiekon MM-kisat pelataan areenalla. Löfbergs on solminut kahvikumppanuussopimuksen UROS LIVEN kanssa ja areenalla tullaan tarjoilemaan niin kuumia kuin kylmiä Löfbergsin kahvituotteita.

UROS LIVE -areena sijaitsee keskellä kaupunkia hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ruoka ja juoma ovat keskeisessä roolissa osana areenaelämystä, ja osa ravintoloista tulee olemaan avoinna joka päivä, vaikka areenalla ei olisi tapahtumia. Tällöin areena toimii kaupunkilaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana. Ravintolatoimintaa operoi Noho Partners.

-Olemme valinneet Löfbergsin yhteistyökumppaniksemme, sillä heiltä löytyy paljon kokemusta useilla areenoilla toimimisesta, upea valikoima kahvituotteita ja he ovat hyvin sitoutuneita vastuullisuuteen, joka kulkee käsi kädessä UROS LIVE:n arvojen kanssa, sanoo areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

-Vahvat kokemukset vaativat vahvaa kahvia. Yhteistyö UROS LIVE:n ja NoHo Partnersin kanssa on tärkeä osa Löfbergsin jatkuvaa jalkautumista ja kasvua Suomessa. Suomalaiset kuluttajat ja ravintolavieraat ovat ottaneet omakseen Löfbergsin tummapaahtoisen kahvin hyvän maun. Yhteistyömme avulla tahdomme vahvistaa positiivisten kokemusten ja hyvän kahvin yhteyttä toisiinsa – lämmintä tai kylmää, sanoo Suomen Löfbergsin horeca maajohtaja Leif Sjöblom.

Vahvaa kahvia ja vahvaa kasvua
Löfbergs on kasvattanut myyntiään Suomessa viimeisimpien vuosien aikana. Löfbergs on positioinut itsensä markkinoilla tummapaahtoisella kahvilla, joka on osoittautunut menestykseksi. Vaikka kahvisegmentti on ollut Suomessa hyvin vakaa, on tummapaahtoisen kahvin myynti noussut noin 30 prosentilla vuosittain.

-Panostukset areenasektoriin, kuten yhteistyömme UROS LIVE- areenan kanssa, on tärkeä osa Löfbergs:n strategiaa koskien yhtiön tunnettuuden kasvattamista Suomessa, yhdessä maailman kahvinjanoisimmista maista, kiteyttää Sjöblom.

Categories
Yleiset Uutiset