Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Kikkomanin uudet Teriyaki-kastikkeet tuovat aasialaisia makuja kesän ruuanlaittoon

9d65e21a3a105529_400x400ar

Grillikausi alkaa perinteisesti heti kevään ensimmäisenä aurinkoisena päivänä. Grillaukseen haetaan nyt vaikutteita Aasiasta, ja Kikkomanin monikäyttöisillä uutuuksilla, hunajalla ja paahdetulla valkosipulilla maustetuilla Teriyaki-kastikkeilla aasialaiset maut on helppo tuoda myös omaan ruuanlaittoon. Uutuudet ovat myynnissä välittömästi.  

Kikkomanin uudet, käyttövalmiit teriyaki-kastikkeet auttavat tuomaan aasialaiset maut helposti myös suomalaiseen ruuanlaittoon, niin kotikeittiöön kuin kesämökin grillikatokseen. Tyylikkäisiin lasipulloihin pakatut kastikkeet sopivat sellaisenaan ruokapöytään, ja kätevä flippikorkki helpottaa kastikkeen käyttöä.

Teriyaki on suosittu, japanilainen ruuanvalmistustapa, jossa grilliruoka maustetaan soijakastikepohjaisella maustekastikkeella. Teri tarkoittaa japaniksi kiiltoa, kuultoa tai kuorrutettua, ja herkullisen maun lisäksi teriyaki-kastike myös nopeuttaa ruuan ruskistumista.

Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike,
250ml, on käyttövalmis teriyaki-kastike, joka sopii ihanteellisesti wokkeihin ja lihan, kalan, kanan ja vihannesten marinadiksi tai maustamiseen. Täyteläisessä kastikkeessa maistuu paahdettu valkosipuli. Wokkikastikkeena käytettäessä ainekset kypsennetään yhdessä kastikkeen kanssa, jolloin ne saavat täyteläisen maun. Marinadina käytettäessä ruuan voi antaa marinoitua muutaman tunnin tai yön yli ennen kypsennystä. Kastiketta voi myös sivellä lihalle tai vihanneksille grillauksen aikana.

Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ -kastike, 250ml , on käyttövalmis BBQ-kastike, joka sopii niin marinadiksi, dipiksi kuin valmiiksi kastikkeeksi suoraan ruokapöytään. BBQ-kastike sopii erinomaisesti kastikkeeksi grillatulle lihalle, kanalle, kalalle, tofulle tai kasviksille tai esimerkiksi hampurilaisiin. Kastikkeen pohjana on Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike, ja kastike saa makua laadukkaista raaka-aineista kuten inkivääristä, valkosipulista ja sipulista sekä makean vivahteen hunajasta. Marinadina käytettäessä ruuan voi antaa marinoitua muutaman tunnin tai yön yli ennen kypsennystä. Kastiketta voi myös sivellä lihalle tai vihanneksille grillauksen aikana, hetki ennen ruuan kypsymistä.

Tuotetiedot

Kikkoman Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, 250ml, suositushinta noin 4 euroa, tulee myyntiin huhti-toukokuussa 2016

Kikkoman Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ -kastike, 250ml, suositushinta noin 4 euroa, tulee myyntiin huhti-toukokuussa 2016

Categories
Kastikkeet