Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Pastellan uudet täytepastat: parempi koostumus, parempi maku

qtjj7mywlys0fbjh3sye

Hyviä uutisia sinulle, joka pidät tuorepastoista: Pastellan uusissa täytepastoissa on sekä parempi koostumus että parempi maku.

Pastellan tuorepastoja on myyty Suomessa 1990-luvun alusta alkaen. Voisi melkein sanoa, että Pastella on opettanut suomalaiset syömään tuorepastaa. Täytetty tuorepasta on sekä aterian osa että itsessään ateria – ja nopea sellainen. Tuorepasta kypsyy muutamassa minuuttissa eikä välttämättä vaadi oliiviöljyä ja parmesan-juustoa kummempaa lisuketta.

Uusien Pastella-täytepastojen pastataikina on ohuempi, täytteen määrä suurempi, juusto maukkaampi ja koostumus pysyy miellyttävänä niin kuumana kuin kylmänäkin. Täytepastat sopivat hyvin myös kylmien salaattien osiksi.

Uudet Pastella-täytepastat tunnistaa sinisävyisistä pakkauksista. Uusista pakkauksista löytyy myös kullekin täytepastalle sopiva resepti.

Makuvariantteja on kolme: Tortellini Kinkku, Tortellini Ricotta-Basilika ja Luomu Ravioli Pinaatti-Juusto. Kaikkien pakkauskoko on 250 g. Uutuuksien saatavuus alkaa helmikuun 2016 aikana. Valmistusmaa Tanska.

Categories
Yleiset Uutiset