Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Kuluttajaliiton tuotevertailusivustolla nyt 381:n juuston tiedot

cheese_000008808279Large

Kuluttajaliiton Syö hyvää -hanke on koonnut tuotevertailusivustolleen yhteensä 381:n grillijuuston, homejuuston, juustoraasteen, palajuuston, raejuuston, salaattijuuston, tuorejuuston ja sulatejuuston ravintoarvotiedot. Sivustolta löytyy vertailu sekä kaikkien juustojen kesken, että myös juustoryhmittäin. Vertailun avulla löytää suolaisimmat, vähäsuolaisimmat, rasvaisimmat ja vähärasvaisimmat juustot. Joidenkin juustojen osalta on myös esitetty fosfaattipitoisuus. Tiedot löytyvät osoitteesta ww.syohyvaa.fi/tuotevertailut/kategoriat/juustot/

Syö hyvää -tuotevertailusivustolta löytyy juustojen lisäksi lähes 2000:n tuotteen tiedot leivistä, levitteistä, lihajalosteista, juomista, jogurteista, rahkoista, viileistä ja vanukkaista, hampurilaisista ja pizzoista, jäätelöistä, kekseistä, valmisruuista, muroista, mysleistä ja puuroista, snack-tuotteista ja välipalatuotteista. Kaikki tuotekategoriat löytyvät osoitteesta www.syohyvaa.fi/tuotevertailut. Tietoja voi selata myös puhelinsovelluksella, Syö hyvää -sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista.

Syö hyvää- hanke on Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama hanke.

www.kuluttajaliitto.fi

www.syohyvaa.fi

Facebook: www.facebook.fi/syohyvaa

Twitter: @syohyvaa, #syöhyvää