Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Fazer jatkaa kahvilaverkostonsa uudistamista ja uusii Fazer Cafén kauppakeskus Forumissa

FazerCafe_Sisustus_1_JPG

Fazer on uusinut kahviloitaan viimeisen vuoden aikana. Nyt vuorossa on Forumin kauppakeskuksessa jo vuodesta 1985 asiakkaita palvellut Fazer Café, joka on saanut kokonaan uuden ilmeen. Uusittu Fazer Café on Fazerin ensimmäinen Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva uuden konseptin mukainen kahvila, jossa herkullisiin tuotteisiin yhdistyy modernin klassinen miljöö.

Uudistettu Fazer Café ammentaa Karl Fazerin vuonna 1891 Helsinkiin perustaman ensimmäisen kahvilan perinnöstä, mausteena ovat modernit tuulahdukset suurien eurooppalaiskaupunkien kahvilaelämästä. Karl Fazer haki oppinsa Pietarista, Berliinistä ja Pariisista. Samaa kaupunkilaista ja kansainvälistä ilmapiiriä tavoitellaan myös Fazerin uusissa kahviloissa.

”Uusimme kahvilaverkostoamme uuden konseptin mukaiseksi. Nyt vuorossa on Fazer Café Forum, jossa olemme palvelleet asiakkaitamme jo 29 vuoden ajan. Tämän päivän Fazer Cafét ovat aina askeleen edellä, tuovat kansainvälisen tuulahduksen ja tarjoavat laadukkaita makuelämyksiä. Kahviloissamme on tarjolla vastustamattoman herkullisia luomuksiamme, joita leipurit, kondiittorit sekä suklaan ammattilaiset valmistavat huolella”, kertoo Kristian Helanne , Fazer Cafés -liiketoiminnan vetäjä.

Fazer Café on modernin klassinen kahvila, jonka valikoimaan kuuluvat monenlaiset käsin leivotut leivät ja konditoriatuotteet, suklaakonvehdit, suklaajuomat, monenlaiset erikoiskahvit sekä smoothiet ja myös erilaiset salaatit – laadukkaan ja modernin kahvilaruuan koko kirjo. Antoisan kokemuksen takaavat ensiluokkainen palvelu ja tilat, jossa jokainen yksityiskohta on harkittu ja huoliteltu.

Täysimittaisen uudistuksen myötä Forumin kauppakeskuksen Fazer Cafén sisustus muuttuu pohjoismaisen vaaleaksi art deco -tyylisin vaikuttein.

”Viime vuoden aikana olemme uusineet Munkkivuoren, Stockmann Helsingin keskustan ja Tampereen kahvilat sekä avanneet Messukeskukseen ja Itikseen uuden konseptin mukaisen Fazer Cafén. Kahvilapalveluiden kysyntä on kasvussa ja odotamme innolla kaupunkilaisten löytävän Forumissa sijaitsevan kahvilamme uudistuneen miljöön, tuotteet ja palvelumme ”, Helanne jatkaa.

Uusi Fazer Café -konsepti on saanut erinomaisen vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Fazer uudistaa syksyn aikana myös Fazer Café City Centerin Helsingin keskustassa.

Categories
Kahvilat