Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Fazer 8th Floor ja Veuve Clicquot avaavat samppanjabaarin Stockmannille

8079530476_d2e360286a_z

Moët Hennessy ja Fazer Ravintolat jatkavat menestyksekästä yhteistyötään Helsingin keskustan Stockmannilla: Fazer 8th Floor -ravintoloiden samppanjabaari uudistuu ja paikalle avautuu näyttävä ja viihtyisä Veuve Clicquot -samppanjabaari. Baarin toteutuksesta
vastaavat Veuve Clicquotin design-tiimi Pariisista yhdessä sisustusarkkitehti
Joanna Laajiston kanssa. Luksusta keskustan kiireiden keskelle tuova uudistettu
kohtaamispaikka tarjoilee nautintoja kaikille aisteille. 

Veuve Clicquot näkyy maailmalla arvostetuissa tavarataloissa kuten esimerkiksi Lontoon Harrodsilla, Münchenin Oberpollingerissa ja Tukholman NK:ssa. Nyt tämä ylellisyyttä huokuva brändi on läsnä myös Helsingissä – virkistäen ostoksiaan tekeviä tai varta vasten lasillista nauttimaan
saapuneita.

Helsingin ydinkeskustassa Stockmann-tavaratalossa sijaitseva Fazer 8th Floor -ravintolamaailma uudisti ilmettään viime vuoden lopulla, jolloin tavaratalon kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva ravintolamaailma sai uuden brändi-ilmeen ja sen myötä uuden nimen. Nyt uuden ilmeen on saanut
samppanjabaari, joka on uudistettu yhteistyössä aromaattisista laatusamppanjoistaan tunnetun ranskalaisen Veuve Clicquotin kanssa.

”Ihmiset hakevat pieniä elämyksiä arkeen yhä kasvavassa määrin. Ravintolamaailman uudistus on otettu innostuneesti vastaan ja nyt olemme luoneet samppanjabaarista entistä houkuttelevamman”, kertoo liiketoimintajohtaja Kristian Helanne Fazerilta.

Fazer 8th Floor -ravintolamaailman Veuve Clicquot -samppanjabaarista löytyy lukuisten samppanjavaihtoehtojen lisäksi pieniä suolaisia ja makeita herkkuja. Uusi baari tarjoaa myös mahdollisuuden aistien herättelemiseen makunautinnoin heti aamutuimaan, sillä samppanjabaarissa voi järjestää myös aamiais- ja yksityistilaisuuksia klo 9-11.

Tervetuloa nautiskelemaan 6.helmikuuta alkaen.

Veuve Clicquotin vuonna 1772 alkanut menestystarina kytkeytyy Madame Clicquotin, nuoren lesken elämäntyöhön ja persoonaan. Luonteenlujuutensa ja liikemiesvaistonsa avulla Madame muutti perheyrityksen samppanjataloksi. Veuve Clicquot on osa LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton)
-konsernia, johon kuuluu yli 60 luksustuotemerkkiä. Konsernin kaikki tuotteet edustavat parhainta laatua. Vanhojen perinteiden kautta on tullut vahva kokemus sekä ammattitaito ja tieto parhaista valmistusmenetelmistä. Moët Hennessy uskoo vahvasti innovatiivisuuteen sekä rohkeuteen, tuotteidensa pysyessä ajan hengessä säilyttäen silti vanhat perinteet. Lisätietoja saat osoitteesta
www.lvmh.com

Categories
Kahvilat