Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Minetti-jäätelökahvila kauppakeskus Duoon

Minetti ice cream bar

Tampereen Hervannassa sijaitseva kauppakeskus Duo laajentaa palveluvalikoimaansa. Tampereen Jäätelöliike Oy avaa toukokuussa uuden jäätelökahvilan kauppakeskuksen ensimmäisen kerroksen keskusaukiolle.

– Jäätelömakuvalikoimamme on Suomen laajin, Minetin myyntipäällikkö Perttu Mäkelä kertoo.

Minetti avasi elokuussa 2013 Suomen suurimman jäätelökahvilan Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan Koskikeskukseen.

– Minetti-jäätelökahvila on vahvistanut erinomaisesti Koskikeskuksen tarjontaa. Olemme iloisia voidessamme tuoda Minetti-kahvilan myös Hervannan Duoon ja uskomme, että kauppakeskuksen asiakkaat pitävät uudesta kahvilasta, Cityconin kaupallinen johtaja Mari Laaksonen sanoo.

Tampereen Jäätelöliike Oy:n kioskeissa ja kahvilassa myydään Minetti Jäätelö -tuotteita, joiden nimi palautuu juurevasti tamperelaiseen elinkeinoelämään. Italialainen muusikko Giuseppe Minetti asettui Tampereen Ratinaan vuonna 1909 ja aloitti 1920-luvulla jäätelönvalmistuksen parhaiden italialaisten perinteidensä mukaan. Minetti-suvun edustajia on edelleenkin mukana Tampereen Jäätelöliike Osakeyhtiön toiminnassa.

Categories
Kahvilat