Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Messukeskuksessa avautuu Helsinki Café

Helsingin Messukeskus ja Helsingin Matkailu tiivistävät yhteistyötään. Messukeskuksen täydellisesti remontoidulla ravintola-alueella avautuu uusi Helsinki Café, joka tarjoaa kahvin ja herkkujen lisäksi tietoa kaupungin matkailu- ja tapahtumatarjonnasta. Kahvila palvelee Messukeskuksen asiakkaita syksyn tapahtumakauden käynnistyessä.

Messukeskuksen ravintolamaailma on kesän aikana kokenut täydellisen muodonmuutoksen, ja Suomen suurimman ravintolakokonaisuuden puitteet ovat nyt entistä viihtyisämmät. Oman, hienon lisänsä palvelutarjontaan tuo ainutlaatuinen Helsinki Café, joka toteutetaan Helsingin Matkailun ja Messukeskuksen yhteistyönä.

Helsingin Matkailun toimitusjohtaja Tuulikki Becker on yhteistyöstä innoissaan.

– Helsingin kaupunki haluaa entistä vahvemmin kertoa kaupungin monipuolisesta tarjonnasta Messukeskuksen kävijöille, ja kahvilakonsepti tarjoaa siihen aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Helsinki Cafén myötä pyrimme innostamaan ja houkuttelemaan niin kotimaisia kuin kansainvälisiä kävijöitä tutustumaan Helsinkiin laajemminkin, Becker sanoo.

Helsinki Café on näyteikkuna pääkaupunkiin, ja tärkeä lisä kaupungin esilletuomiseen. Kahvilatila somistetaan Helsinki-aiheisilla kuvilla, ja asiakkaiden käytössä ovat tablet-laitteet, joilla voi tutustua Helsingin matkailu- ja tapahtumatarjontaan. Jatkossa kahvilan ulkoasua ja toiminnallisuutta voidaan räätälöidä eri messutapahtumien mukaan, ja kahvilan ilmeessä voivat näkyä vaihtuvat teemat.

Helsingin Messukeskus edistää suomalaista hyvinvointia mahdollistamalla tuloksellisia kohtaamisia messuilla ja muissa tapahtumissa. Kesän 2013 aikana Messukeskuksessa ovat uudistuneet ravintolamaailma, Galleria, pohjoinen sisäänkäynti sekä kongressisiiven aulatilat. Ravintolamaailma käsittää 17 erilaista ravintolaa ja kahvilaa, joissa on yhteensä 4000 asiakaspaikkaa. Messukeskuksen uusi yritysilme julkistetaan syyskuussa. Viime vuonna Messukeskuksessa järjestettyihin messuihin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin osallistui 10 000 näytteilleasettajaa ja 1,1 miljoonaa kävijää.

Lisätietoa Messukeskuksen uudistusten vuodesta: www.finnexpo.fi/uutta2013

Categories
Kahvilat