Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Rahkan keveys valtaa rasvahyllyn – Valio tuo kauppoihin täysin uudenlaisen kevytlevitteen

4599df4f-22bf-4f63-a1f0-26a90fe5988a-main_image

Suomalaisten kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on korkealla. Se näkyy myös kiinnostuksena sellaisia tuotteita kohtaan, joiden koetaan edistävän hyvinvointia. Esimerkiksi rahkan suosio on vankkumaton. Rahkan keveys tulee nyt myös rasvahyllyyn. Valio on kehittänyt aivan uudenlaisen Sydänmerkillä varustetun Valio Better™ hyvinvointilevitteen, joka sisältää runsaasti rahkaa.

Ainutlaatuinen rahkalevite

Valio Better™ rahkariini on terveellinen tuote, joka myös maistuu hyvältä. Uutuuslevitteessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla kevyt rahka, kotimainen rypsiöljy ja maukas voi.

“Halusimme luoda täysin uuden kevytlevitteen, jonka maku olisi täyteläinen mutta raikas ja rakenne pehmeä. Lähestyimme levitteen valmistusta kokonaan uudelta kantilta, ja se sai meidät luomaan jotakin täysin uutta. Valio Better™ levitteessä yhdistyvät uudella tavalla voin täyteläinen maku ja rahkan raikas keveys. Rahkan käyttö reseptissä osoittautui nappivalinnaksi”, tuotekehittäjä Annamari Jukkola Valiolta paljastaa.

Valio Better™ sisältää rahkaa 37 %. Luontaisesti kevyt rahka vähentää levitteen rasvapitoisuutta, raikastaa sen makua ja kuohkeuttaa rakennetta. Kotimainen rypsiöljy tuo rahkariiniin runsaasti elimistölle välttämätöntä alfalinoleenihappoa eli omega-3:sta, joka päivittäin nautittuna (2 g / vrk) auttaa ylläpitämään veren normaalia kolesterolitasoa. Valio voi kruunaa levitteen herkullisen maun. Valio Better™ nautitaan osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio Better™ rahkariinilla on Sydänmerkki. Sydänmerkki-tuote on parempi valinta omassa tuoteryhmässään rasvan laadun ja suolan määrän suhteen. Rahkariinissa on rasvaa 40 %, josta 27 % on kasvirasvaa ja 13 % maitorasvaa. Suolaa tuotteessa on 1 g / 100 g.

Terveellisyys kiinnostaa kuluttajia

Valion kuluttajatutkimukseen osallistuneista (1/2015, n=120) lähes 80 % piti uutuuslevitettä parempana kuin nykyisin käyttämäänsä levitettä. Kuluttajia kiinnosti erityisesti Valio Better™ levitteen terveellisyys.

Valio Better™ levittyy leivälle pehmeästi. Levitteestä voi tuunata myös erilaisia leivänpäällisiä. Tuote sopii lisäksi helppoon leivontaan, kuten piiraspohjiin. Ja voi siitä taikoa jälkiruoankin. Tuote ei kuitenkaan sovellu pannulla paistamiseen.

Leviteuutuus syntyy suomalaisista raaka-aineista Valion Seinäjoen meijerissä.

Lisätietoja uutuudesta.

Becel-uutuudella nautit voin mausta joka päivä – sydänystävällisesti

Becelpurkki

Sydänystävällisyydestään tunnettu Becel haluaa tarjota terveellisen vaihtoehdon myös voin ystäville: syyskuussa kauppoihin saapuvassa Becel Voi & kasviöljyt -uutuudessa yhdistyvät voin täyteläinen maku ja kasviöljyjen sydänystävällisyys.

Moni pitää voin mausta, mutta olisi hienoa, jos siitä voisi nauttia vähän terveellisemmin. Uusi Becel Voi & kasviöljyt on herkullinen levite, jossa yhdistyvät voin täyteläinen maku ja kasviöljyjen hyvät ominaisuudet.

Uutuustuote sisältää voita, ripauksen merisuolaa ja ainutlaatuisen yhdistelmän kasviöljyjä: auringonkukka-, pellava-, ja rypsiöljyä. Kasviöljyjen sisältämät omega 3- ja 6-rasvat auttavat ylläpitämään sydämesi terveyttä*. Becel Voi & kasviöljyt sisältää vähemmän kovaa rasvaa kuin voi; 70% tuotteen rasvasta on pehmeää, tyydyttymätöntä rasvaa.

Uutuudelle onkin myönnetty Sydänmerkki, mikä kertoo sen olevan tuoteryhmässään parempi valinta sekä rasvan laadun että suolan määrän suhteen. Becel Voi & kasviöljyt antaa täyteläisen maun leivällesi, levittyy pehmeästi myös jääkaappikylmänä, ja sopii mainiosti koko perheen päivittäiseen käyttöön.

Kokeile ja nauti voin mausta – sydänystävällisesti.

*) Sisältää omega 3- ja 6 -rasvoja luonnon kasviöljyistä. 2g omega 3- tai 10 g omega 6-rasvoja päivittäin nautittuna auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Becel Voi & kasviöljyt

Vähälaktoosinen rasvaseoslevite

Rasvapitoisuus 70%

Suolapitoisuus 1%

Pakkaus 400g

sydanmerkki

Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki