Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Felixin Maku-kurkku uudistuu

print_oavjSOa4sH

Felixin Maku-kurkkujen kesän sato pakataan uudennäköisiin purkkeihin. Uuden ulkonäön lisäksi kuluttajan valintaa helpotetaan mausteisuutta ja makeutta kuvaavilla mittareilla. Kaikissa Maku-sarjan tuotteissa on jatkossakin erittäin suuren suosion saanut Helppo Avata -kansi.

Myös tuoteryhmän sisällä olevien tuotevarianttien erottuvuutta parannetaan. Felixin Maku-sarjan etiketti kertoo jatkossa eri värein, onko kyseessä ohut viipale, perinteinen viipale, vai variantti ilman lisättyä sokeria.

Makua kuvaavat mittarit ilmoittavat selkeällä asteikolla yhdestä neljään, mitkä kunkin tuotteen makeus- ja mausteisuusasteet ovat.

web_Ys63GOuuMf

Makua kuvaava mittari

Uuden ilmeen Maku-kurkkuja alkaa näkyä kaupoissa heinäkuun aikana.

Orkla Foods Finland myy ja markkinoi Suomessa useita vahvoja ja tunnettuja tuotemerkkejä: Abba, Ahti, Boy, Ekströms, Felix, Frödinge, FunLight, Grandiosa, Jacky, Kallen, Pastella, Risifrutti, Tiira ja Vesta. Orkla Foods Finlandilla on vihannes- ja kalasäilyketuotantoa Turussa, jonka lisäksi Lahdessa valmistetaan Jacky-tuotteita vielä vuoden 2015 loppuun saakka. Yrityksen liikevaihto vuonna 2014 oli 95,7 miljoonaa euroa, liiketoiminnan tulos 4,2 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa oli keskimäärin 180 työntekijää ja 19 kausityöntekijää. Orkla Foods Finland kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin.