Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Raikkautta ja rapeutta lonkerohyllyyn: Cool Grape Crisp ja Cool Grape Cranberry

Päivittäistavarakaupan klassikkolonkero Cool Grape saa rinnalleen kaksi velipoikaa, kun rapea Cool Grape Crisp ja Cool Grape Cranberry saapuvat syksyn tullen kauppojen lonkerohyllyyn.

”Vuodesta toiseen suosionsa pitävällä Cool Grapella on paljon lojaaleja faneja. He tietävät saavansa rehellisen greipin makuisen juoman nauttiessaan Cool Grapea. Nyt tarjoamme lonkeronystäville lisää selkeitä makuja laajentamalla Cool Grape -valikoimaa kahdella uudella juomalla”, kertoo lonkeroiden tuotepäällikkö Turkka Hirvonen Hartwallilta.

Cool Grape Crisp on rapea, voimakkaasti greipin makuinen uutuus todellisille lonkeron ystäville. Juoman vahva greippisyys yhdistyy lonkeroille tyypilliseen raikkauteen, ja juoma sopiikin mitä parhaiten rentoutumiseen ja nautintoon vaikkapa saunan yhteydessä – sauna ja lonkero kun kuuluvat suomalaisten mielissä tiiviisti yhteen. Cool Grape Crisp pukeutuu tummanharmaaseen tölkkiin, josta juomahyllyllä asioiva näkee helposti, että kyseessä on vahvanmakuinen greippilonkero.

Cool Grape Cranberry on puolestaan ryhdikäs lonkero, jossa maistuu raikas karpalo. Juoma tuo mukavaa vaihtelua niille lonkeron ystäville, jotka pitävät rehdeistä perusmauista, mutta kaipaavat vaihtelua greipille. Cool Grape Cranberryn tunnistaa helposti punaraidallisesta tölkistä.

Molemmat uudet Cool Grape -lonkerot valmistetaan käymisteitse ja niiden alkoholipitoisuus on 4,7 %. Cool Grape Crisp ja Cool Grape Cranberry ovat saatavilla 0,568 litran pint-tölkissä.

Hartwall
Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä. Hartwallin tuotevalikoimaan kuuluu oluita, siidereitä ja long drink -juomia, pullotettuja vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia sekä tytäryhtiö Hartwa-Traden kautta viinejä ja muita alkoholijuomia. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lapin Kulta, Karjala, Foster’s ja Heineken -oluet sekä Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Upcider ja Hartwall Original Long Drink.
Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa. Lähdevesipullottamo on Karijoella Etelä-Pohjanmaalla ja pääkonttori Helsingissä. Hartwallilaisia on noin 900.
Hartwall on osa Heinekenia, joka on Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin panimo volyymilla mitattuna.