Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Myös Angry Birds -possut saivat oman limpparin

Olvi toi huhtikuussa markkinoille ensimmäiset Angry Birds -virvoitusjuomat ja tämä myyntimenestys saa nyt jatkumoa kun kauppoihin saapuvat nyt kaikkien possufanien vihreä toivejuoma Angry Birds Lagoon sekä kolajuomien ystäville suunnattu Angry Birds Space Comet.

”Olemme saaneet jo keväästä lähtien runsaasti kuluttajapalautetta, joissa lintupelien vihreälle viholliselle, possulle on toivottu omaa juomaa ja toiveeseen oli helppo tarttua. Omena-päärynän makuinen Lagoon on itsestään selvä jatkumo Angry Birds -virvoitusjuomille”, kertoo Olvin virvoitusjuomien tuoteryhmäpäällikkö Ritva Sinisalo.

”Kola on virvoitusjuomamarkkinoiden suurin ja suosituin makuryhmä ja siksi on luontevaa, että myös Angry Birds –tuotteiden faneille tarjotaan kolapohjainen virvoitusjuoma”,Sinisalo jatkaa. Kolajuomassa maistuu myös häivähdys appelsiinia

Angry Birds Space Comet on saanut innoituksensa Rovio viime keväänä lanseeraamasta Angry Birds Space –pelistä.

...
Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat panimon Iisalmeen vuonna 1878. Zacharias Topeliuksen hengessä he halusivat tarjota miedompia vaihtoehtoja viinanhimon villitsemille kansalaisille. Tänäkin päivänä Olvi on itsenäinen suomalainen panimo, jonka päätuotemerkkejä ovat OLVI (oluet, vichyt, lonkerot, siiderit ja virvoitusjuomat), Sandels-oluet, FIZZ-siiderit, KevytOlo-kivennäisvedet sekä TEHO-energiajuomat ja TEHO Sport -urheilujuomat.

Rovio Entertainment Oy on viihde- ja mediayhtiö maailmalla menestyneen Angry Birds -brändin takana. Vuonna 2009 Rovio julkaisi Angry Birds -pelin ja sen hahmoista tuli pian maailmanlaajuinen ilmiö. Angry Birds -pelit ovat nauttineet kasvavasta suosiosta kaikkialla maailmassa, ja ilmiö on laajentunut yhä uusille liiketoiminta-alueille. Rovio laajentaa toimintaansa animaatioiden, oheistuotteiden, julkaisu- ja kustannustoiminnan, sekä erilaisten palvelujen saralla. Rovion pääkonttori sijaitsee Espoossa. www.rovio.com