Maku & Aisti

Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: makuaisti@victoriamedia.fi

Myllärin Luomu Tomaatti- ja Porkkanaohratto – kotimaiset, lisäaineettomat vaihtoehdot riisille ja risotolle

print_mIRuD1OrPXprint_B44g5yeHGj

Myllärin Luomu Ohratot – tomaatilla ja porkkanalla maustetut runsaskuituiset ohrakauraseokset – ovat uusi, erinomainen vaihtoehto kotimaista, puhdasta ruokaa arvostavalle. Viljaisista täysjyväohratoista valmistuu nopeasti maukas ja täyteläinen lisuke aterioille tai vaikkapa ruokaisa täyte crêpeseille.

Myllärin Luomu Tomaattiohratto on herkullinen, kotimaisesta luomutäysjyväohrasta ja -kaurasta valmistettu seos. Pirteää makua seokseen antavat luomutomaatin lisäksi mustapippuri ja sipuli. Lisäaineeton ja runsaskuituinen (ravintokuitua 11 %) luomuvaihtoehto.

Myllärin Luomu Porkkanaohratto on ruokaisa ja maukas luomuporkkanalla, -ruohosipulilla ja -inkiväärillä maustettu ohra-kauraseos. Lisäaineeton ja runsaskuituinen (ravintokuitua 9 %) luomuvaihtoehto.

Myllärin Luomu Ohratot maistuvat liha-, kala- tai kasvisaterian lisukkeena riisin tai risoton sijaan, sellaisenaan kevyenä kasvisateriana tai ruokaisien salaattien raaka-aineena. Niistä saa helposti myös maukkaan täytteen esim. crêpeseihin.

Myllärin Luomu Ohratot on pakattu 250 g pussiin, josta riittää n. 3–5 hengelle. Valmistus on helppoa, lisää vain vesi ja keitä n. 10 min.

Myllärin Luomu Ohratot:

– 100 % täysjyvää
– Runsaskuituinen
– Ei lisäaineita
– Sopii vegaaneille
– Pakkaus 250 g
– Keittoaika 10 min
– Ovh 2,49 €/pussi

Ainesosat: 

Myllärin Luomu Tomaattiohratto:

Luomutäysjyväohra ja -kaura (Suomi), luomutomaatti (7%), luomusipuli, suola ja luomumustapippuri.

Myllärin Luomu Porkkanaohratto: 

Luomutäysjyväkaura ja -ohra (Suomi), luomuporkkana (7%), luomuruohosipuli, suola, luomupuolukka, luomusokeri (1%) ja luomuinkivääri.

www.myllarin.fi 

Helsingin Mylly Oy on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja. Se tuottaa kotitalouksien ja suurtalouksien käyttöön monipuolisia viljatuotteita. Yritys hyödyntää Suomessa viljeltävien viljalajien terveydellisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia ja kehittää tuotteitaan terveellisyys ja maku edellä.

Findus julkaisi kaksi uutta tuote-esitettä

Findus uutuudet syyskuu-joulukuu 2012 esite

lopullinen_1 (Pdf)

Quorn esite

2012-08-23 16:17

Ainutlaatuinen lihaton ja soijaton tuotesarja, joka sisältää proteiinia, runsaasti kuitua ja vähän rasvaa.

lopullinen (Pdf)